TRADESHOW podcast 055: Jirka Horák
Kreativní šéfkuchař sítě restaurací Ambiente Jirka Horák je většinu své kariéry spojený s gastroskupinou, která provozuje oblíbené Lokály, Čestr, nebo restauraci Pizza Nuova a mnoho dalších podniků. Víc lidí ho ale zná jako jedno polovinu týmu Langoš Fry Day, ve kterém společně s Účkem dělají vyhlášené langoše na různých pop-up akcích. To je totiž Jirkova další specialita. Vyjmenovat všechny projekty, ve kterých je Jirka Horák zapojený, by zde nemělo cenu, protože si o nich povídáme v novém díle Tradeshow.
Proč nevyšel koncept restaurace Grils? Co se naučil na svých cestách v Anglii, Brazílii, nebo v Norsku? Proč langoše a proč tacos? Kam si rád zajde na vietnamské jídlo a proč loni běžel závod Red Bull 400? Odpovědi na tyhle otázky najdete v hlavní části podcastu, pro informace o nových Ambi podnicích pak musíte do bonusové části, která je jako vždy na Herohero.co/tradeshowcz.
Web: https://www.tradeshow.cz
IG: https://www.instagram.com/tradeshow.cz/
Herohero: https://herohero.co/tradeshowcz
Tradeshop: https://www.tradeshow.cz/tradeshop
IG: https://www.instagram.com/radimstezka/
IG: https://www.instagram.com/jirkahor/